Mama en baby yoga

Een bevalling is topsport en het heeft effect op je lichaam en geest. Moeder zijn is een bijzondere rol. Yoga kan je helpen bij het (her)vinden van balans. Maar wanneer past dat in jouw mama agenda? Bij Mama&Baby yoga kan je overdag samen met je baby yoga doen.

Baby en moeder staan centraal in de cursus. Je baby doet simpele bewegingen met jou op een rustige en liefdevolle manier. Door de baby-yoga bewegingen wordt het kind zich meer bewust van zijn lijf en groeit ook zijn zelfbewustzijn en vertrouwen en leert spanning en ontspanning te voelen.

Daarna doe jij passende yogaoefeningen om jouw lichaam te versterken en de spieren soepel te maken. Je baby betrek je op verschillende manieren erbij. Door veel samen te doen voelen jij en jouw kind zich meer vertrouwd met elkaar en wordt de onderlinge band versterkt.

Rijmpjes, versjes, spel, ontspanningstechnieken en massage wisselen de les af, wanneer moeder en baby dat toelaten.

In verbinding zijn met elkaar met alle aandacht voor elkaar. Ervaar ook hoe je kan genieten van deze manier van samenzijn. Ook leuk om samen met een paar vriendinnen en hun baby’s te doen.

Deze yogales is bedoeld voor moeders met een baby vanaf acht weken tot 12 maanden oud.
Duur:  60 minuten
Locatie: thuis of op een andere plek
Kosten: 60 euro per uur. maximaal 3 mama-baby duo’s.

De volledige cursus in groepsverband wordt nog ingepland. Neem contact op bij interesse en vragen.

Login

Register | Lost your password?