Kinderyoga met Hartfulness en HartFocus

In kinderyoga staan plezier maken, bewegen en ontspannen voorop. Tijdens mijn lessen neem ik technieken van HartFulness en HartFocus mee. Kinderyoga met Hartfocus en Heartfulness helpt kinderen meer Zelfbewust te zijn en in harmonie  te zijn met zichzelf en de directe omgeving.

Een kinderyogales heeft een thema dat aansluit bij de belevingswereld van het kind, bijvoorbeeld de dierenwereld, sprookjes, de natuur, de ruimte, dinosaurussen en nog veel meer. Elke les is opgebouwd uit onder andere yogahoudingen, concentratie, adem -en zintuigoefeningen en ontspanning in vorm van visualisatie of meditatie. Soms lees ik voor en soms doen we een loopmeditatie. Ik pas mij aan op de dynamiek van het kind. Een les begint altijd met de introductie van het thema en de Zonnegroet. De les eindigt meestal met een ontspanningsmoment waarna de mogelijkheid wordt geboden om nog even na te praten of met een creatieve activiteit.

Leeftijd: 4 tot en met 12 jaar
Duur:  60 minuten
Locatie: thuis of op een andere plek
Kosten: 40 euro per uur.

Momenteel geef ik uitsluitend individuele kinderyogalessen op maat. Er kan op verzoek gewerkt worden aan een zorgvraag vanuit de ouders/ verzorgers (bijvoorbeeld hooggevoeligheid, verlegenheid, hyperactiviteit). Tijdens de yogales wordt daar specifiek aandacht aan gegeven. Neem voor meer informatie contact op via het contactformulier.

Login

Register | Lost your password?